perjantai 1. heinäkuuta 2016

Helppoa kuin pyörällä ajaminen?

..Nimittäin kynsien lakkaaminen. Rohkenen esittää eriävän mielipiteen. Itse värkkäsin lakkojen ja koristeluiden parissa joskus edellisellä vuosikymmenellä. Tuntuu, että edes ne vähäiset taidot ovat aivan hukkateillä.

Uusi innostus tämän harrastuksen pariin iski viime talvena. Aluksi elvytin henkiin laatikossa pyörineitä lakkoja, mutta nälkä kasvaa syödessä. Tunteja upposi nettikauppojen ja Ebayn selailuun, jonka lopputuloksena postipoika on saanut kiikuttaa postilaatikkoon erilaisia nyssyköitä ja pussukoita harva se päivä. Tavaramäärä kasvoi vauhdilla, ja kohta taloon piti raivata ihan omaa tilaa säilytykseen ja värkkäilyyn.

Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyi nettikauppojen lisäksi kasa blogeja, joiden parissa on tullut vietettyä aikaa. Paljon. Hurahtaminen kynsiin sai mut palaamaan myös Facebookkiin, ja liittymään siellä kynsiaiheisiin ryhmiin. Tämän jälkeen löysin itseni tekemästä tiliä Instagramiin, ja nyt vielä tämä blogi. Hupsista. Tuskailun, pähkäilyn, yrityksen ja erehdyksen kautta blogi on nyt jokseenkin omaa silmää miellyttävä. Ainahan jotain pientä hienosäädön varaa löytyy, mutta opitaan tehdessä. :)

Tällä hetkellä lakkailen kynsiä pari/kolme kertaa viikossa, että eiköhän materiaalia riitä tänne. Jonkin verran kuvattuja kynsiä on jemmassa koneella (ja Instagramissa), että tähän alkuun kaivelen myös muutamat kynnet lähihistoriasta. 

Tähän loppuun vielä tämänhetkiset kynnet.


Eli tämmöstä nopiaa, helppoa ja kimaltelevaa. Nimettömät on kyllä ollu sellaset tuijottelukynnet, varsinkin niinä lyhyinä hetkinä kun aurinko on sattunu paistamaan. Leima on jostain Ebayn kautta tilatusta kiinanihmeestä, joka kyllä toimii hintaansa nähden todella hyvin.


Käytetyt lakat:

  •  Essence French Manicure - FRENCHs are forever (peukalo, etusormi, keskari, pikkusormi)
  •  Essence - White Wild Ways (peukalo, etusormi, keskari, pikkusormi)
  •  Dance Legend - Mountain Snow (peukalo, etusormi, keskari, pikkusormi)
  •  Essence - Stamping Polish white (leimaukset)
  •  F.U.N Lacquer - 24 Karat Diamond (nimetön)
  • Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti