torstai 14. heinäkuuta 2016

Jotain vaaleansinistä ja..?

Eilen lakkailin kynnet hanuri eellä puuhun -periaatteella. Ajankäytön maksimoimiseksi suunnittelin lakkausta autossa, mahollisimman kaukana lakoista ja muista vermeistä. Ensimmäisenä tuli mieleen talvella Ebaysta tilaamani hyrrä pirtsakoita niittejä. Muistinvaraisesti päätin, että hyrrässä olevat vaaleansiniset niitit saavat olla tarpeeksi lähellä Konadin vaaleansinistä leimauslakkaa. Näin jämäkällä suunnitelmallahan on hyvä lähteä liikenteeseen?




Kotona selailin käyttämättömien lakkojen swatch-tikkuja, ja ilman mitään järkevää perustelua valitsin KBShimmerin Fleece Navidad nimisen vaaleanharmaan/hopeisen lakan, jossa on seassa violetteja ja sinisiä hippusia. <3 Lakka kotiutui mulle jonkin aikaa sitten Facebookin kynsikoristekirppikseltä. Tämä kyseinen yksilö oli mulle ensimmäinen KBShimmerin lakka, ja ainakin näin yhden kokemuksen perusteella pahasti näyttää siltä, että ei tule jäämään viimeiseksi. Kolme ohutta ja nopeasti kuivavaa kerrosta riitti ja tuo väri on vaan itelle niin mieleinen. Aamulla meni hyvä aika pihalla tuijotellessa kynsiä auringonpaisteessa. :)




Leimat on Born Pretty Storen laatalta, ja tulkitsin niitten esittävän jonkinsortin aaltoja. Nehän sopii kesään, eikös niin? Lopputulos miellyttää ainakin omaa silmää, vaikka leimausta hankaloitti kuun väärä asento, tai jokin muu yhtä keskeinen tekijä. Värit sopii yhteen, mutta näistä tulee todella talvinen fiilis. Nämä ois ehkä sopinut tammikuun paukkupakkasille tai maaliskuun keväthangille. Jälkiviisaana tarkastinkin, että tuo KBShimmerin lakka kuuluukin talvikokoelmaan vuosimallia 2015. Fiksumpi ois päätelly sen jo lakan nimestäkin. Tulipahan kokeiltua, ja mikä estää toteuttamasta väriyhdistelmää talvella uudestaan (ja rutista sitten, että värit muistuttaa kesän lakkauksesta ja helteestä). :D 




Käytetyt lakat:

  • KBShimmer - Fleece Navidad
  • Konad - Sky Pearl + Born Pretty Storen laatta BP-L005

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Enpä ollu vielä tälle päivää ehtiny vilkaista. Oikein oli mukava viesti siellä odottelemassa ja vastauksen laitan tulemaan samantien. :)

      Poista