maanantai 11. heinäkuuta 2016

Keväiset tirpat & kukkaset

Nyt olis luvassa parit vähän vanhemmat lakkaukset. Molemmat on tehty viime keväänä, tarkkaa aikaa en muista, mutta kuvista päätellen silloin kun kirkkaat värit, kukkaset ja linnut on alkanut tuntumaan ajankohtaiselta. :) Yhteistä molemmille lakkauksille on myös se, että ne on tehty Essencen lakoilla. 

Ihastuin alkukeväästä Born Pretty Storen laattaan (BP-58), jossa on erilaisia lintu- ja sulkakuvia. Laatasta ensimmäisenä pääsi kynsille tirpat -langalla kuvio vaaleansiniselle pohjalle. Kaveriksi halusin jotain värikästä. Päädyin kokeilemaan Essencen ¡arriba! -sarjan glitterilakkaa. Mulla on kummallinen viha-rakkaus -suhde kaikkiin glitterihässäkkälakkoihin. Yleensä ne näyttävät toisten kynsillä/kuvissa toooosi hienoilta, mutta sitten ku pitäis käyttää omille kynsille niin iskee akuutti ei-pysty -reaktio. Tämän lakan kans mentiin välittömästi sille osastolle, missä on hilavitkuttimia vähän kaikissa väreissä ja malleissa, ei muuta kun koko rahan eestä kynsille. Kalastelimpa vielä lisää glittereitä tops-puikon avulla lisää. Ilmeisesti lakkauksesta on kulunut tarpeeksi aikaa, kun tätä kuvaa kattoessa iski tilapäinen mielenhäiriö ja nyt ois heti saatava jotain glitterilakkaa hyppysiin. Kummallinen on ihmisen mieli. 




Käytetyt lakat:


  • Essence - Ice to meet you (etusormi, pikkusormi)
  • Essence - Festival of colour (etusormi, pikkusormi)
  • Essence - Blue bubble di blue (keskisormi, nimetön)
  • Essence - Stamping polish black + Born Pretty Storen laatta BP-58

Tämän toisen lakkauksen kanssa on menty sieltä, missä ei edes ole aitaa. :) Essencen Ice cream party on ihana persikanvärinen lakka, mutta jostain syystä se oli heti ostettaessa todella paksua tönkköä. Oli todella työn ja tuskan takana saada neljä kynttä lakatuksi ilman täydellistä hermoromahdusta. Myöhemmin kokeilin uudelleen samalla lakalla lakata kaverini kynnet, ja taas sama ongelma. Onko kenelläkään muulla ollut samaa ongelmaa tuon lakan kanssa, vai onkohan mulle sattunu vaan maanantaikappale? Vaikean lakan vastapainoksi valitsin koko kynnen water decalit muille kynsille. Ärsyttävä persikka näytti tosi yksinäiseltä, niin lisäsin vielä strassit. Strassit ja water decalit on tilattu ebaysta, ja kummastakaan ei irtoa isompia moitteita tai kehuja.





Käytetyt lakat:


  • Essence - White wild ways (decalien alla; peukalo, keskisormi, nimetön)
  • Essence - Ice cream party

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti