tiistai 19. heinäkuuta 2016

Nopea ja helppo tekstuurilakkaus

Kiireisen viikonlopun lakkauspelastus löytyi tekstuurilakoista. Sally Hansenin sinisen lakan tilasin talvella Luxplus -verkkokaupasta ja odotin sinistä tekstuurilakkaa, ilman mitään muita lisiä. Seassa kuitenkin on kultaisia hituloita, ja niiden takia lakka ei aiemmin ole päätynyt kynsille asti. Powder Perfectin Abydos tuli mulle isossa lakkapaketissa, minkä ostin alkukesästä Facebookin Kynsikoristekirppikseltä. Pulloa pyöritellessä vaikutti siltä, että sekin lakka jää käyttämättömien joukkoon pitkäksi aikaa.




Mieli kuitenkin muuttui, kun sain tikutettua lakan ja herätettyä sisäisen harakan - ehkei se ookkaan niin paha? Sattumalta näiden kahen lakan tikut sattui vierekkäin pilttipurkissa (edelleen odottelen niitä renkaita tikuille) ja yhdistelmä oli valmis. Kaveriksi vielä (harmittavan erisävyiset) kultaiset niitit niin on kultakiintiö täys taas hetkeksi. Paitsi salaisesti tykkäsin tuosta yhistelmästä aika pölijänä ja lakkauksia poistaessa harmittelin, että miksi sinisen lakan seassa olevat hitulat näy kun tietyssä valossa, ja miksei niitä oikeastaan vois olla enemmän. Abydos vaikutti kaikkinensa niin näpäkältä lakalta, että nyt on kovat odotukset saman kokoelman Nekhbet -nimiselle turkoosille lakalle. 




Lakkaus itsessään oli hirveän simppeli. Peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin kaksi kerrosta Taffy Tartia ja kultaiset niitit päälle. Keskarissa ja nimettömässä on kaks kerrosta tuota kultaista ihanuutta, melkeinpä yks kerros olisi riittänyt ja toinen oli enemmänki sellainen "nyt ihan varan vuoksi" -kerros. Niitit oon tilannut Ebaysta, ja (yllättäen) kultaiset olivat ensimmäistä kertaa käytössä. Niiden kanssa oli sellanen ihan pieni ongelma, että kultainen väri hävisi niitin pinnalta todella nopeasti. Juuri kun ajatukseen ehti ihastua!




Käytetyt lakat:

  • Sally Hansen - Taffy Tart
  • Powder Perfect - Abydos 

Mitenkäs muilla, innostaako kultainen tai hopea, vai onko molempi parempi? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti