perjantai 8. heinäkuuta 2016

Vastalääke syystunnelmiin

Ihan alkuun on pakko valittaa sateesta olla tyytyväinen siihen, että vielä tälle kesää ei oo tarvinnu lukea Facebookista ihmisten valituksia helteestä. Ainakin näillä leveysasteilla oli eilen aamulla niin märkää ja pimeää, että teki mieli sytytellä kynttilöitä ja laittaa toiset villasukat jalkaan. Sadepäivän ratoksi päivittelin lakkalistaa ja pyörittelin swatchtikkuja kasasta toiseen löytämättä loogista järjestystä. Tällä hetkellä säilytän tikkuja pitsiunelma-pilttipurkeissa, jotka on kierrätetty omista häistä. Tuo ei kuitenkaan oo se ihan käytännöllisin ratkaisu, ja niinpä eilen tuli ebay-shoppailtua renkaita joihin tikut saa järkevämmin. Ompahan ainakin yhdelle sadepäivälle tekemistä luvassa! ..viimeistään sitten oikean syksyn tullessa. 

Tikkuja pyöritellessä ja lakkoja listaillessa mietin samalla, että mitähän päätyisi kynsille seuraavaksi. Mieli ois tehny valkata joku tumma ja synkeä väri, mutta päätinkin siirtyä toiseen ääripäähän. Keväällä tilasin Kosmetik4less -verkkokaupasta Technicin Party Brights -setin, jossa on kuusi lakkaa. Valitsin niistä kolme kirkkainta kynsille.



Alle laitoin kerroksen Essencen Colour booster aluslakkaa, mikä siis on (ylläripylläri) valkoista. Vaikka vesimarmorointi ei oo yhtään mun juttu, niin päätin kuitenkin tällä kertaa hyödyntää tekniikkaa, että sain summittaisesti sotkettua värejä sekaisin. Plussana vielä se, että kyllähän siinä sotkiessa sai mukavasti aikaa kulumaan, ulkona kun satoi yhä edelleen. Lakat toimi ihan kivasti veden kanssa, ainakin sillä mittapuulla mitä itse oon vesimarmoroinnin tmv. sotkemisen kanssa ollut tekemisissä. Ehkäpä tämä eihän-se-nyt-niin-kamalaa-ollutkaan kokemus aiheuttaa jatkossakin tilapäisiä mielenhäiriöitä ja kiinnostusta veteen.

Lopputulos oli sotkua, odotetusti. Leimasin päälle vielä Essencen mustalla leimauslakalla kuviot Born Pretty Storen laatalta BP-L004. Lakkojen lisäksi myös laatta oli ensimmäistä kertaa käytössä ja jostain syystä kuvion saaminen edes suht kokonaisena leimasimelle oli jotenkin poikkeushankalaa. Näiden kynsien elinikä taitaa jäädä lyhyeksi, mutta jatkamme harjoituksia.




Käytetyt lakat:


  • Essence - Colour booster base coat
  • Technic - A2690 (oranssi)
  • Technic - A2661 (keltainen)
  • Technic - 2662 (pinkki)
  • Essence - Stamping polish black + Born Pretty Storen laatta BP-L004

2 kommenttia: