keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Viilausmorkkis ja uusia tuoksuja

Viilausmorkkis. Mitäpä siitä muuta kertomaan, orpo olo ollut nyt pari päivää lyhyellä mallilla. Oli taas sarjassamme ne hyvät ideat, joita ei kannata toteuttaa. Valmiiksi känkkäränkässä mielentilassa olikin hyvä alkaa lakkailemaan kynsiä.

Käyttämättömien lakkojen seasta nappasin kokeiluun (=otin ensimmäisen mikä käteen sattui) lakan, joka on tainut tulla joskus kaupanpäällisenä Kosmetik4less -verkkokaupasta. Samalla tämä oli ensikosketus ylipäätään Freedom makeup -merkin tuotteisiin. Lakka kuuluu merkin nudelakkojen kokoelmaan, ja pullossa se näytti vähän.. meh. Tylsältä? Niin tylsältä, että koko lakka oli jäänyt tikuttamatta. Kynnellä väri näytti kuitenkin yllättävän kivalta. Nude, no joo.. Mutta kiva sekoitus roosaa ja haaleanvaaleaa violettia. Levittyi ihan mukavasti ja peitti kahdella kerroksella. Ainakin nämä töpötöpö-mittaset. Ainoa miinus, tai ehkä paremminkin ominaisuus oli lakan tuoksu. Joko haistan ihan omiani, tai käsissä oli hyvin mielenkiintoinen sekoitus normaalia kynsilakan hajua ja jotain käsittämättömän imelää. Kuitenkin kaikkinensa ihan positiivinen kokemus, ja todennäköisesti tulee kokeiltua toinenkin tämän merkin lakka käyttämättömien laatikosta. Viimeistään ehkä seuraavalla kerralla, kun nyt-vaan-jotain-äkkiä-ihan-sama -mieli iskee. :)

Kaveriksi vielä violettia leimaa myöskin korkkaamattomasta Born Pretty Storen laatasta. Peukaloon ja nimettömään laitoin kaksi kerrosta Rimmelin Auroraa, joka periaatteessa oli kans käyttämättömien joukossa. Vai lasketaanko pääsiäisenä autossa tehty superpikalakkaus myös oikeaksi lakkaukseksi? :D 
     



Käytetyt lakat:

  • Freedom Makeup - 402
  • Rimmel - Aurora
  • Konad - Dark Purple + Born Pretty Storen laatta BP - L005

2 kommenttia: