sunnuntai 28. elokuuta 2016

Baby come home!

Mää oon rakastunu! Pari viikkoa sitten postipoika kiikutti ovelle tilauksen, jossa oli mukana Foxy Pawsin Filthy/Gorgeous -kokoelman Baby come home -lakka. Törmäsin lakkaan Nail the Mail -verkkokaupan loppuunmyynnissä - pikaiset vilkasut swatch-kuviin ja lakka toivelistalle. Tää oli itseasiassa ainoa lakka, minkä ehdin saada alkuperäiseltä toivelistalta. Onneksi, sillä jo tikuttaessa tää aiheutti hihkumista!




Baby come home on syönyt sisäänsä pienempää sinistä hologlitteriä, sekä isompia keltaisia, pinkkejä ja vihreitä neonglittereitä. Kaikki tämä lilluu hailakansinisellä pohjalla. Tämä on ehkä mun kuudes Foxy Pawsin lakka, joten hirveän jykevää laatuarvostelua en voi antaa yleensä merkistä, mutta tämä yksilö toimi loistavasti. Ajattelin ensin, että tämä vaatisi alle jonku toisen sinisen lakan, mutta tikullakin peitti niin mukavasti, että lähdin kerrostamaan sitä Essencen valkoisen Colour booster aluslakan päälle. Neljä ohutta, nopeasti kuivuvaa kerrosta ja valmista tuli!




Lakan päälle en halunnut mitään koristeluita, eikä se mielestäni niitä kaipaakkaan. Etusormeen ja pikkusormeen lakkasin valkoisen pohjan Essencen White Wild Waysilla ja kaivelin sen päälle kahden kokoisia pyöreitä irtoglittereitä, jotka olen tilannut Ebaysta. Väreinä niissäkin suosin pinkkiä, sinistä, vihreää ja neonkeltaista. Irtoglitterit olivat melko jäykkiä, ja varsinkin noiden isompien asettuminen kynnen kaarevuuden mukaan, tai kynnen reunoille oli vähän taiteilua. Osa glittereistä tahtoi nousta irvistelemään jo kuvausvaiheessa, paksuhkosta päällyslakkakerroksesta huolimatta. Tämä valitettavasti näkyy kynsien reunojen hassuna epätasaisuutena. Oikeassa elämässä tämä ei paljoa menoa haitannut. :) 




Nämä on kyllä ollu sellaset hyvänmielen väriläiskät ja tuijottelukynnet. Lakan nimen takana on Scissor Sistersin samanniminen kipale. Joten bonuksena tästä on vielä saanu itelle iloisen korvamadon.

Mitäs mieltä te muut olette tästä lakasta? :) 

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Harmitti ottaa pois, eikä vähiten siksi, että poistaminen oli melko töisevää.

      Poista
  2. No oi, on kyllä melkoinen piristysruiske! Niin lakka kuin koko lakkauskin :) Tykkään ♥

    VastaaPoista
  3. Onpas kivat, tykkään noista neon pylpyröistä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pylpyrät on kyllä kivoja, tulee varmasti kaiveltua tuota purkkia toistamiseenkin.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Nuo kyllä on, ja melkein vois sanoa, että koko kesän glitterit kätevästi yhdessä lakkauksessa! :D

      Poista