perjantai 26. elokuuta 2016

Heinäkuun ostokset, lahjat ja arvontavoitto

Nyt vihdoin on tämän postauksen vuoro! Hyvä tarkotus ja ajatus tämän kanssa oli kuvailla ja julkaista tää heinäkuun viimesenä viikonloppuna. Kaikki ei kuitenkaan menny ihan niinku elokuvissa.. Tottakai sillon kun Oulussa on yks vilkkaimmista viikonlopuista (Qstock-festarit nyt ainaski), niin täähän onnistu hienosti vetäsemään ittesä katolleen ja jalkapöydästä sano pari luuta riks ja raks. Ja ei, en ollu lähelläkään festarihommia ja kyllä, päivystyksessä oli pari muutaki. Kepeillä siitä selvis, ja nyt sitä käppäsee jo ihan kivasti etiäpäin. Ei vaan hirviästi ollu intoa hyppiä ees taas ja kuvailla, että kuvat oon napsinu yhen sillon ja toisen tällön. 

Vihdoin itse asiaan, ja mainittakoot heti tähän alkuun, että postauksen linkit ei hyödytä mua mitenkään. Heinäkuussa rahaa paloi kynsijuttuihin paljon, onneksi synttärit oli hyvä veruke ja itse itselle lahjojen ostaminen on liiankin helppoa. Kuun alkupuolella lähti ensimmäinen tilaus Luxplus -verkkokauppaan, josta kotiutin maltilliset seittemän kynsilakkaa. Hyvä musta lakkahan on oikeasti tarvehankinta, ja tätä tarvetta pääsi täyttämään Essien Licorice. Essieltä tarttui mukaan myös lila Virgin Snow ja Haute Tub, jotka pääsivätkin lainakynsille tässä joku aika sitten. Kokeilemattomiin jäi tummanpunainen, glitteriä ja shimmeriä syönyt Toggle To The Top, joka tikulla näytti herrrrkulliselta joululakalta.


Toggle To The Top, Licorice, Virgin Snow, Haute Tub


Samaiseen tilaukseen tarttui myös Rimmelin Moon Walking. Viehätyin niin kovin samaisen sarjan Auroraan, että nyt oli pakko hankkia sille kaveri. Opin Pirouette My Whistle on meinannut hypätä ostoskoriin aiemmin, ja tällä kertaa se ei jäänyt kauppaan. Orlyn Rococo A-Go-Go taas.. No se on violetti, eikö se riitä syyksi? :D Kaikki kolme lakkaa odottelee edelleen vuoroaan käyttämättömissä.


Moon Walking, Pirouette My Whistle, Rococo A-Go-Go


Loppukuusta päätin lahjoa itseäni hieman lisää, ja taas takaisin Luxplussan sivuille. Tilaukseen tarttui jälleen seitsemän lakkaa (onkohan se joku alitajuinen tää riittää -määrä?). Tällä kertaa neljä lakoista oli Opin. Oranssi/mango Where did Suzi's Man-Go on ollut mulle joku kummallinen päähänpinttymä, jonka hankkimista ei tarvinnu hirveästi miettiä. Lakka on päässyt kynsille jo tässä lakkauksessa, ja vieläpä toistamiseen tässä muutama päivä sitten. Sininen Give Me Space pääsi tekemään kivan poikkeuksen mun lakkakokoelmaan, jostain syystä lähes kaikki mun siniset lakat on tylsiä cremejä. Vieläpä vaaleita. Tylsiä cremejä taas täydentämään pääsi My Dogsled Is A Hybrid. Neljäntenä koriin tarttui My Voice Is A Little Norse, joka ainakin tikulla näytti oikein kivalta glitterholopläjäykseltä.  



Where Did Suzi's Man-Go, Give Me Space, My Voice Is A Little Norse, My Dogsled Is A Hybrid


Ensimmäisen tilauksen jälkeen Essien Suite retreat jäi kolkuttelemaan takaraivoon ja toista tilausta tehdessä en hennonnut sanoa toistamiseen ei. Nails Incin lakoista mulla ei oo kokemusta kuin parista yksilöstä, mutta niistäkin pelkästään hyviä, eli uskaltauduin tilaamaan pari lisää. Royal arcade ja Fitzroy Square vaikuttivat molemmat ihan näpsäköiltä tapauksilta tikuttelun perusteella. 


Royal Arcade, Fitzroy Square, Suite Retreat


Loppujen kuvailujen suhteen oikaisin loppupeleissä sieltä, missä ei oo nähtykään aitaa - eli änkesin kaikki samaan kuvaan. Näistä isoin ostos oli uusi uv-uuni, jonka tilasin kauneudenverkkokaupasta, samassa tilauksessa tuli myös folioliima ja viiloja, joita ei ole kuvassa. Swatch-tikkuja ja renkaita (jotka on muuten häirittevän vinosti taulussa) tuli tilattua Ebaysta. Korkkitaulu ja pöytälamppu oli taas harkittuja täsmäostoksia Ikeasta, ja muu aika ko. putiikissa meni oikeasti katseluun. Kaiken tuon tavaran alta pilkottaa synttärilahja numero.. jotain. Nimittäin Messy Mansionin matto, jonka tilasin cesarsshopista. Mattoa olin haaveillut muutaman kuukauden, ja näin reilun kuukauden käytön jälkeen voin sanoa, että ei ollut turha haave. Tykkään!

Kuvan etualalla on vielä Vallilan vihko, jonka tarkotuksena ois vähentää kynsiin liittyvien lippulappusten määrää ja pitää kaikki tärkeä ja ei-niin-tärkeä yksissä kansissa, toistaiseksi tavoite täyttynyt. Kuvaan oli pakko änkeä myös musta pakastustussi, jonka ostaminen tais olla se vaikein juttu! Tussi on siis sitä varten, että saa kirjoiteltua noihin tikkuihin lakkojen nimet. Mutta se ostaminen, meni meleko monta kauppareissua ennenkä sen vihdoin muisti ottaa ja laittaa koriin. Sen tästä osa-aikamuistisairastelusta vissiin saa. Uunin edessä pötköttelee myös Saapasjalkakissan kuvalla varustetut sukat, jotka voitin Eekun blogin arvonnasta. :)

 


Tässäpä ois toivottavasti kaikki heinäkuulta. Elokuun syntilista on ja pysyy niin lyhyenä, että sen kuvaa ja kirjottelee vaikka tässä orastavassa (mies)flunssassa!

11 kommenttia:

  1. Nails Incit näyttää hurrrmaavilta :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä melko herkkuja! Omaan silmään ne on aika kesäisiä, että saattaa tulla hoppu saada ees toinen kynsille! :)

      Poista
  2. Kivoja hankintoja
    Oon selaillu tuota luxplus sivua jo pari kertaa ja tekis mieli tilata mutta tiiätkö jos liittyy ja eroaa voiko sitten jatkossa liittyä vaik uudestaan kun siinähän oli joku kk-maksu jotta voi tilailla tuotteet siihen hintaan mitä ne myyvät

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Mää oon eronnu sieltä sen ilmaiskuukauden aikana, ja ymmärsin, että jos liityn 6kk:n sisällä uudestaan niin tulee se kuukausimaksu siltä ajalta mitä on jäsen. Jos taas edellisestä jäsenyydestä on yli 6kk saa taas sen ilmaiskuukauden käyttöön. :)

      Poista
    2. Ok kiitti tiedosta =)
      Blogissani arvonta jos et oo viel osallistunu

      Poista
  3. Oi nuo Essiet! Kansa huutaa swatcheja!

    VastaaPoista
  4. Heippa, törmäsin sun blogiin ja ilmoittaudun lukijaksi! :) Tykkään kovasti sun kuvista!

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. No on, onneksi elokuussa oon pysyny jämynä. Toistaseksi. :D

      Poista