torstai 4. elokuuta 2016

Liukuvärjäys Essencen lakoilla

Tämän postauksen piti olla julkinen syntilista kaikesta siitä ihanasta ja ah-niin-tarpeellisesta tavarasta, mitä on tullut heinäkuun aikana hankittua. Kuitenkin edelliseen viikonloppuun mahtui pari pientä muuttujaa, ja ostospostaus saa odotella parempaa hetkeä. Tällä kertaa vuoroon pääsee tuore lakkaus parin päivän takaa.




Läjä Essencen lakkoja & pala meikkisientä - ja eikun tuputtelemaan! Alle laitoin varalta kerroksen Essencen colour booster aluslakkaa, vaikka varmasti kaikki lakat olisivat toimineet myös ilman sitä. Liukuvärjäys syntyi helposti hymyillen, vaikeinta taisi blondilla olla pysyä perässä, että oikeat lakat menee oikeaan kohtaan sientä ja sieni oikein päin oikealle kynnelle. :)




Leimaukseen käytin myös Essencen lakkaa, eli tuota mustaa leimauslakkaa - josta en ossaa enää varmaksi sanoa mielipidettä. Aikaisemmin sen kanssa ei oikeastaan mitään ongelmaa, nyt tämä tais olla kolmas kuvio, mikä suostui toimimaan edes sinne päin. Tämä kuvio on Ebayn halpislaatalta, itse laatasta ei edelleenkään ole pahaa sanottavaa. Muilla väreillä tämäkin kuvio nousi nätisti, mutta tämän liukuvärin päälle ei (muka) löytyny mitään muuta sopivaa kun musta. Vaikka leimaukset nyt meni.. ääh, kuten kuvissa näkyy, niin tykkään ite silti näistä kynsistä meleko paljon. Jatkossa tulee varmasti harrastettua näitä useamman lakan liukuvärjäilyjä, eikä aina pelkästään kahen/kolmen lakan pystysuuntaisia virityksiä. :)




Käytetyt lakat:
  • Essence - Be awesome tonight & Ice cream party (peukalo)
  • Essence - Ice cream party & Yeah, Copacabana! (etusormi)
  • Essence - Don't be shy! & Good limes (keskisormi)
  • Essence - Good limes & Blue bubble di blue (nimetön)
  • Essence - Blue bubble di blue & Be awesome tonight (pikkusormi)
  • Essence Stamping polish black (leimat)




6 kommenttia:

  1. Tämmöise liukuvärikynnet on ihanat! Pitäisi tehdä itsekin, mutta en ole ihan varma, että onko mulla kaikkia sävyjä. Pitänee vierailla Essencen pisteellä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä kyllä äkkiä löytyy sopivia yhdistelmiä! :) Vaikka mullakaan ei näitä niin hirveästi ole, niin silti iski vaikeus valita. Tai ainahan ois voinu värkätä kaikki kymmenen kynttä eri lakkaparilla. :)

      Poista