tiistai 30. elokuuta 2016

Mukavia uutisia ja jaffahkoa kynsillä

Varmaan ootteki jo lukeneet useammasta paikasta, että Facebookista löytyy nykyisin Kynsiblogit -sivu, jonka tarkoituksena on koota yhteen suomalaisia kynsiblogeja. Jo pelkästään blogien kokoaminen yhteen on mukava juttu, mutta henkilökohtaisesti vielä mukavammaksi asian tekee se, että pääsin sivulle mukaan! :) Mukana on tällä hetkellä 16 blogia, joten jos et vielä ole tykännyt sivusta niin kipinkapin seurailemaan. Ainakin itselle tuohon joukkoon mahtui niin vanhoja kuin uusiakin tuttavuuksia, ja lukulista täyttyi mukavasti. Oletko aktiivinen kynsibloggaaja ja haluaisit mukaan? Laita sivun kautta viesti, jossa on linkki blogiisi ja lyhyt esittely itsestäsi. :)






Mukavien uutisten jälkeen voi mennäkkin hyvillä mielin ei-niin-mukaviin kynsiin. Tähän lakkaukseen tuli selvä visio Pirkan appelsiinikivennäisvesi (tmv.) pullosta. Halusin näinkin lyhyen ajan sisään uudelleen kynsille Opin Where Did Suzi's Man-go:n ja kaveriksi sille valikoitui samaisen merkin keltainen Need Sunglasses?





Ihanat lakat niin yksinään, kuin yhdessäkin. Jostain syystä päädyin näiden kanssa kuitenkin itsetuho-osastolle - eli vesimarmoroinnin pariin. Kolmanneksi lakaksi marmorointiin otin Essencen valkoisen White Wild Ways:in. Marmorointi meni suht kivuttomasti, mutta samanlaisten kuvioiden saaminen useaampaan kynteen tai muutenkaan tasalaatuisen jäljen tuottaminen on vielä vähän naapurigalaksin juttuja. Osana tätä hienoa suunnitelmaa oli leimata marmoroinnin päälle mustalla appelsiinilohkoja/siivuja.. Mutta kuinkas sitten kävikään?




Koristehärpäkekansio esiin ja toteamaan, että mun appelsiinilaatta onki ollu unta. Tai oon himoinnu sitä joskus. Taaai jottai muuta. Oon kyllä tietonen, että muistin kans on *köh* vähän ongelmaa, mutta tämäki vielä. Lievän ketutuksen ja huvittuneisuuden vallitsemassa sekavassa olotilassa päädyin sitten lähinnä alkuperäistä ajatusta oleviin epämääräisiin leimoihin, jotka ei onnistunu sitten ees sinnekkään päin. Leimaukseen käytin Born Pretty Storen laattaa BP-L005 ja lakkana oli Essencen musta leimauslakka, jonka kans alkaa mennä usko ja hermot ihan tosissaan.




Lopputulos nyt oli siis mitä oli, ajatuksen tasolla tykkään edelleen - toteutuksen tasolla ois paranneltavaa. Näillä kuitenkin meni pari päivää repaleisista leimoista ja epämääräisistä kuvioista huolimatta.

Kertokaapa, että mistä mulle saatas oikeanlainen laatta? :D

2 kommenttia:

  1. Mulle kans käy useasti noin, että tiedostan itellä olevan jonkun koristeen/leimakuvion/tms. mutta todellisuudessa sellaista ei oo koskaan ollutkaan :D
    Nämä on ihanan raikkaat ja ehkä jopa kesäiset kynnet. Minä tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itekkin miellän nämä kesäkynsiksi. :) Ja mukava kuulla, että tökkii se muisti joskus muillakin. :D

      Poista