tiistai 13. syyskuuta 2016

Teemaviikko: 3 x violetti osa I

Edelleen jylläävästä flunssasta huolimatta on aika polkaista käyntiin aiemmin lupailemani teemaviikko. Teemaviikon aikana esittelen kolme lakkausta, joita kaikkia yhdistää violetti - melkein lempiväri, jota oli päässyt kertymään useamman lakan verran käyttämättömien kasaan. Viikossa, tai kolmessa lakkauksessa ei ehdi kaikkia käyttämään, mutta jospa käyttämättömien lakkojen tikkurenkaasta saisi edes muutamat tikut siirtää vähemmäksi. Muutoinkin näin syksyn tullen on Instassa, Facebookissa ja muissa blogeissa näkynyt paljon violetteja lakkauksia. Tai sitten alitajuisesti silmät on tarrautunut tahtomattaan sellaisiin. Kuitenkin niin tai  näin, himotus violetteihin on kasvanut melkoiseksi!





Ensimmäiseen lakkaukseen valikoitui mukaan Essien Suite Retreat, A Englandin Fated Prince ja Picture Polishin Bluebird. Näistä käyttämättömiä olivat Suite Retreat ja Bluebird. Periaatteessa Essien lakka sopii tähän teemaviikkoon rimaa hipoen, sillä lakan sävy riippuu todella paljon valaistuksesta. Päivänvalossa lakka on selkeästi violetti, mutta sisätiloissa lakka on taas enemmän sininen.





Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Suite Retreatia ja kärkiin töpöttelin kostealla meikkisienellä Bluebirdiä. Liukuväristä ei tullut yhtään niin sulava, kun olisin toivonut. Bluebird on todella peittävä lakka, ja sen shimmerikin on hyvin voimakas - joten hippusia tahtoi karata pitkin ja poikin kynsiä. Räpsäsinpä kuitenkin tästä välivaiheestakin kuvan. 





Ei niin putkeen mennyt liuku peittyi kuitenkin kohtalaisesti leimauksien alle. Leimaukseen käytin A Englandin Fated Princeä, joka on tummanharmaa hololakka. Lakka on yksintäänkin hurjan kaunis, ja toimii mielestäni leimauksessakin vähintään kohtalaisin arvosanoin. Harmittavasti kameralle ei ollut tallentunut parempaa kuvaa, peukalo kun näyttää melko suttuiselta. Jonain päivänä opin tarkistamaan kuvat koneella ennen lakkausten poistoa. Kukkaisleimat nappasin Born Pretty Storen laatalta BP-L004. Lopputulos kuitenkin miellytti omaa silmää, ja näistä tuli tuijottelukynnet. Varsinkin kun kynnet kokonaisuudessaan näytti aina hieman eriltä valaistuksesta riippuen. Sisätiloissa, kun lakkaus näytti hyvin siniseltä näistä tuli melko talvifiilikset, ja Kuurankukkia oli taattu korvamato. Siitäkin onneksi selvisi. 

8 kommenttia:

  1. Upea lopputulos! No joo ehkä hivenen talvinen, mutta kohtahan tuo talvi tulee :D Meillä oli aamulla autonikkunat jäässä ja mittari näytti nollaa! T. Ylikiiminkiläinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niin tuo talvi tuntuu tulevan. Varsinki siellä maalla kaikki on parempaa ja talvi tulee äkkkiä. ;) T. Ex-ylikiiminkiläinen

      ..vaikka kyllä oikiasti täällä entisen kuntarajan tälläkin puolella piti rapata lasit.

      Poista