tiistai 6. syyskuuta 2016

Elokuun ostokset

Kuten jo aiemminkin mainitsin, niin elokuu pysyi ostosten suhteen todella maltillisena. Ja nyt kun tarkemmin mietin, niin nämäkin lakat on ostettu jo heinäkuun puolella - postipoika kotiutti ne vaan elokuun puolella. Lasketaan ne kuitenkin nyt tähän, niin ei tarvitse tehdä tyhjää postausta. :)




Nämä lakat on kotiutettu Nail The Mail -verkkokaupan loppuunmyynnistä. Alkuperäisellä toivelistalla oli tuo Foxy Pawsin Baby Come Home! ja muutama piCture pOlishin lakka, mutta ostoksillapa oliki yks ja kaks muutakin, niin eihän se menny niinku elokuvissa. Ostoskori täynnä ja kello kilahti, että nyt ois alehinnat käytössä. Sivua ei juuri nyt voi näyttää -teksti oliki just se mitä halusin nähdä. Todella nihkeästi toimivista sivuista huolimatta koriin tarttui kuitenkin itselle Foxy Pawsin lisäksi Bluebird ja Scarlett. Ei nekään pöllömpiä ostoksia mun mielestä. 

Tuo Foxy Pawsin lakka on ehtinyt kynsille jo tässä lakkauksessa, Scarlett ja Bluebird pääsevät esille ainakin seuraavassa swatch-postauksessa, jossa mukana on myös pari heinäkuun ostospostauksessa ollutta lakkaa. Syyskuu on toistaiseksi alkanut ilman osteluita, mutta tämän kuun osalta en lupaa mitään. Palataan tähän aiheeseen kuukauden päästä! :)

8 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja olet shoppaillut ^.^
    Miun piti eilen laittaa kans tilausta menemään, tilasin PP:ltä 3 uutta lakkaa... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Haha, kolmehan on vielä ihan maltillinen määrä. Ehkä voisin käyttää itekki tuota veruketta, mutta on niin paljon enemmän kaikkea ihanaa mitä tarv.. Haluais! Harmi ku lompakko on täysin eri mieltä. :D

      Poista
  2. Itse en muista edes milloin oon ostellu lakkoja kun ei aikaa kynsille tällä hetkellä ja muutenki niitä niin paljon jo löytyy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, että aikansa kutakin. :)

      Poista
    2. Kyllä mie harrastusta jatkan taas jossain vaiheessa kun poitsu kasvaa

      Poista
    3. Aivan! No sittenhän se on hyvä, että on lakkoja valmiina. :)

      Poista